Het laatste nieuws

Wereldwijd staat de eerste maandag van oktober bekend als World Architecture Day. En hoe konden we dit beter vieren dan door de uitmuntende architectuur en het prachtige interieur van de MeetDistrict-locaties in Gent, Berchem, Brussel, en Diegem onder de aandacht te brengen? Het mag absoluut gezegd zijn dat de hoge kwaliteit van onze werk-, vergader- en eventruimtes een direct voordeel uitoefent op de dagelijkse prestaties van onze Members. Lees snel verder om te ontdekken hoe.

  1. Streling voor het oog

Elke MeetDistrict-locatie is uitgerust met hoogwaardige materialen en strakke ontwerpen die creativiteit stimuleren en de teamgeest bevorderen.

  1. Ontworpen voor ergonomisch welzijn

Onze ruimtes zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op ergonomisch comfort. Elk element – zoals bijvoorbeeld de overvloed aan natuurlijk licht – is gericht op het bevorderen van een productieve werkomgeving.

  1. Luxueuze en gastvrije omgeving

Van onze MeetBoxen tot EventSpaces; warme tinten en gedetailleerde interieurs creëren een luxueuze sfeer die het perfecte kader vormt voor open gesprekken en brainstormsessies.

  1. Aanzetten tot beweging

Onze Members worden aangemoedigd om heel de dag actief te blijven. We hebben zelfs loopbanden waar je je video-calls op kan volgen.

  1. Toewijding aan gezondheid en veiligheid

MeetDistrict is de trotse drager van de ISO 45001-certificering die garant staat voor een veilige en gezonde werkomgeving.

  1. Slimme technologische integratie

Bijna elke ruimte is uitgerust met een technologische integratie die ondermeer werd gekoppeld aan de MeetDistrict-applicatie die naadloze toegang biedt tot alle gedeelde faciliteiten.

  1. Gedeelde en inspirerende ruimtes

Onze SocialSpaces werden specifiek ontworpen om interactie te vergemakkelijken en spontane samenwerkingen en netwerkopportuniteiten tot stand te brengen.

  1. Focus op productiviteit

Iedere ruimte kent zijn functie; of het nu werken, vergaderen of netwerken is. Alles werd dan ontworpen met het specifieke doel om de productiviteit van onze Members te verhogen.

  1. Duurzaamheid voorop

Dankzij een constante monitoring door onze slimme infrastructuur houden we ons energieverbruik nauwlettend in de gaten, wat ons de ISO 50001-certificering voor energiemanagement opleverde.

  1. Garantie op de hoogste kwaliteit

Naast ISO 45001 en ISO 50001 bewijst de ISO 9001-certificering voor kwaliteitsprocedures dat elke vierkante centimeter in MeetDistrict voldoet aan de hoogste standaarden.

Conclusie

MeetDistrict is meer dan alleen een werkplek; het is een modern architectonisch meesterwerk dat productiviteit verhoogt, welzijn bevordert en kwaliteit garandeert. Elke locatie werd dan ook zorgvuldig ontworpen om je te helpen concentreren, vrij te communiceren en om nieuwe ontmoetingen tot stand te brengen.

Ben jij klaar voor de toekomst van werken? Ontdek hoe MeetDistrict jouw werkervaring kan transformeren en word deel van onze Community!

Benieuwd naar meer artikels? Neem een kijkje op onze blog.

Stijlvolle plug & play werkplekken – MeetDistrict Spectrum Brussel