Het laatste nieuws

Ontdek tussen 16 en 20 december vijf unieke avonden met  een over-de-top kerstsfeer, culinaire explosies, compleet met muziek en een interactieve muziekquiz door onze DJ en quizmaster.

beleef een magische kerstavond

De meest exclusieve kerstborrel organiseert u dit jaar bij Oesterdam! Tijdens onze Oesterdam’s Christmas Special bieden we tussen 16 en 20 december vijf unieke avonden aan waarop alle collega’s kunnen genieten van een over-the-top kerstsfeer, culinaire hoogstandjes, compleet met muziek en een interactieve muziekquiz door onze DJ en quizmaster.

Perfect verzorgd, speciaal voor bedrijfsevents.

Het arrangement is optioneel uit te breiden met een exclusieve upgrade. Na de quiz en muziek kan de avond worden verlengd met een spetterend feest, waardoor u samen de avond op een onvergetelijke manier kunt afsluiten. Optioneel kan er ook voor het hele gezelschap een overnachting worden geboekt in ons hotel en de vele luxe vakantievilla’s.

Tip: vraag onze eventmanager naar de beschikbaarheid, de Oesterdam’s Christmas Special is alleen tussen 16 en 20 december te boeken.

Compleet arrangement

Welkomstcocktail
Live entertainment
DJ & Quiz master
Verfijnde gerechten
Vast drankarrangement
Tafelgarnituur
Glüwein bar
Winterse kerstsfeer & fotobooth

€ 149
per persoon

vanaf 50
personen

Incentive locatie met vergaderzalen in Zeeland – Waterrijk Oesterdam