Ontdek Grillax: waar steakhouse en zakelijk succes samenkomen!

Op een steenworp afstand van Mechelen, aan de levendige ring van Lier nabij Antwerpen, ligt Grillax. Meer dan alleen een steakhouse, deze unieke locatie herbergt tevens vier veelzijdige zalen voor evenementen van 2 tot 120 personen. Of je nu een privébijeenkomst organiseert of een zakelijke meeting, Grillax is de ideale keuze. Met een gunstige ligging en ruime parkeergelegenheid is bereikbaarheid gegarandeerd. Het business center van Grillax, gelegen op de tweede verdieping, beschikt over vier ultramoderne vergaderzalen, geschikt voor groepen van 2 tot 40 personen. Bovendien zijn alle zalen rolstoeltoegankelijk.

Vergaderen in stijl

Stap binnen in onze moderne vergaderzalen. Met één grote zaal (geschikt voor 40 personen) en drie standaardzalen (geschikt voor 12 personen) ben je verzekerd van een comfortabele en professionele setting. Alle zalen zijn voorzien van airconditioning, goede ventilatie, razendsnelle draadloze verbindingen en slimme presentatieschermen. Combineer werk en plezier door te kiezen uit onze diverse vergaderarrangementen.

Catering op maat

Met meer dan 30 jaar ervaring als steakhouse kan Grillax moeiteloos zorgen voor de perfecte catering tijdens jouw bijeenkomst. Of je nu kiest voor een informele walking dinner of een verfijnd menu aan tafel, alles is bespreekbaar en aanpasbaar aan jouw wensen.

Privé-dinerkamers

Onze exclusieve privé-dinerkamers bieden een afgescheiden ruimte van het restaurant. Deze inspirerende locaties zijn ideaal voor zowel zakelijke ontmoetingen als privébijeenkomsten. Geniet van ons culinaire aanbod of laat een op maat gemaakt menu samenstellen dat perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeur.

Pauze in stijl

Om jou en jouw gasten optimaal te laten vergaderen, hebben we ook gezorgd voor een break-out ruimte. Onze coffee corner op de eerste verdieping is de perfecte plek voor een aangename pauze, inclusief bijpassende cateringarrangementen.

Het perfecte feest of evenement begint hier

Elk succesvol feest of event begint met het vinden van de perfecte feestzaal. Grillax biedt een breed scala aan mogelijkheden met onze uitstekende accommodaties. Samen met ons toegewijde Grillax-team bespreken we jouw wensen en creëren we een op maat gemaakt evenement dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

Bereikbaarheid zonder zorgen

Een extra voordeel is onze ruime parkeergelegenheid en de centrale ligging aan de ring van Lier.